Ugn 250. Finhacka oliverna. Blanda mjöl och bakpulver, hacka ihop med smöret. Tillsätt feta, yoghurt och oliver och blanda allt snabbt det blir rätt så kletigt
I fredags kväll hade jag en liten tillställning hemma hos mig i Glommen. Jag bjöd in några sköna glommabönor till en liten "må-bra-kväll" innehållande shopping och lite kroppsvård
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Medans jag är och lapar sol på Mallis så tänkte jag underhålla er med världens enklaste tilltugg, små munsbitar med mozarella, parmaskinka och basilika, en tugga och vis så är man i Italien
En härlig och smakfull middag behöver verken vara krånglig eller ta lång tid att laga. Detta recept på pasta är enkelt och med den goda svampen portabello, grädde och en skvätt vitt vin blir det en läcker maträtt alla dagar i veckan