Jag stekte kotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. När jag steker kotletter, så steker jag dem i smör i ett par minuter på varje sida och krydda med salt, peppar och lite grillkrydda, därefter lägger jag in dem i ugnen på 200 grader medans potatisen kokar
Kött. Marinera gärna köttet innan i örter men i detta fallet är det en helt neutral entrecote biff. Stek köttet i panna med smör tills du får fin färg på den
Idag var en sådan dag varken jag eller min man orkade längga någon större energi på middagsmaten. Det fick därför bli snabbmat men en lite lyxigare sådan
Kyckling i curysåsca 4 port2 stora kycklingfileér1 pkt bacon (140 g)1 liten brk champinjoner1 dl purjolök1 påse creamy curry chicken2 dl creme fraiche2 dl gräddelite vattenGör så härDela filéerna i mindre bitar och stek i stekpannan med en klick smör tills det fått lite färg