Det börjar dra ihop sig till advent och visst är det väl mysigt att äntligen få tända alla ljus och stjärnor i fönstren och njuta av att vintern plötsligt känns lite mindre mörk och ogästvänlig
Jaaa, jag vet att det är mitten på november och alldeles för tidigt för pepparkakor, men jag måste provbaka mina recept som jag ny förnyar med att baka med mandelmjöl
Pepparkakor. Ta ut pepparkakor med hjälp ut av formar. Pepparkakor. Grädda pepparkakorna mitt i ugnen i ca 5-8 minuter. Jag provade även att tillsätta 0,5 dl sukrin gold och då blev pepparkakorna ett snäpp knäckigare och riktigt goda så för dig som har det nya sötningsmedlet sukrin gold hemma – testa att tillsätta det i degen. 0,5 dl sukrin gold och då blev pepparkakorna ett snäpp knäckigare och riktigt goda så för dig som har det nya sötningsmedlet sukrin gold hemma
Hej. Nu när det börjar röra sig mot första advent så blir jag mer och mer sugen på jul. Vill julpynta hemma, slå in julklappar, laga massa god mat och baka
Kryddiga pepparkakor. I helgen blev det ordentligt julbak och en kakorna jag bakade var pepparkakor. Ska pepparkakorna sparas länge är det viktigt att de blir ordentligt torra, annars finns risken att de möglar och blir dåliga
Pepparkakor av Jordnötsmjöl Det här är första julen som jag lever med lågkolhydratmat. Så då var det bara att börja testa fram en ny variant av pepparkakor
Idag tänkte jag tipsa om ett recept på goda glutenfria pepparkakor. Jag har lånat det från Monique och det är som sagt det bästa recept på pepparkakor som jag har testat om man inte vill knapra på vanliga med vetemjöl och socker
Mjuk pepparkaka är en favorit för många. Jag gillar syrligheten som lingonen tillför men det går bra att utesluta dem, dra då bara ned mängden mandelmjöl med ca 1/2 dl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.