Värm ugnen till 200 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Blanda ihop de torra ingredienserna väl. Tillsätt rivet citronskal, matfett i bitar och ost och rör till en jämn blandning
Fingra sönder smöret med mjölet i en skål. Tillsätt bakpulver och salt och rör om. Vispa ordentligt ihop äggulor, strösocker och vaniljsocker med en elvisp i ca 2-3 minuter i en skål
Dom här små söta kakorna har jag bakat idag, receptet var i en jultidning som jag inte kunde motstå att köpa, det var mitt första och många fler kommer det att bli, älskar att bläddra i alla dessa inspirerande magasin med julklappstips, göra egna paket råd
De här vaniljkakorna är goda och enkla att göra. De smakar mycket vanilj. Det här är dessutom ett bra grundrecept om man vill göra cookie-pops (kakor på pinne) eller om man vill dekorera kakor med marsipan/sugarpaste eller kristyr
Hejsan. ). . Hemma i våran kyl så har det legat/ligger lite skalade apelsiner som vi har bara användt skalet på som egentligen har legat lite för tok för länge så den jag to hade blivit lite torr och tråkig i köttet
Dags att testa ett recept på nyponbröd från utmärkta Svenska Bärboken, en mycket trevlig bok som dels beskriver alla möjliga bär som växer i trädgårdar och skogar och dels innehåller en massa recept på vad man ska använda bären till