Fish cakes, fiskbullar, thaiSneglade på Donald Skehans recept och gjorde lite ändringar, lade till potatismjöl för fastheten och hoppade en hel röd chili
Jag tycker väldigt mycket om potatis och västerbottenost är också väldigt gott. Släng ner det i en potatistårta med ihopvispade ägg, mjölk och grädde så är i alla fall jag mer än nöjd
Så här såg det ut på grillen hemma hos oss idag. Hemgjorda kebabspetten blev väldigt lyckade. Det är lite trixigt att lägga dom på grillen bara, och som alltid när man lägger hemgjort på gallret så måste man vara försiktig och inte vända på dom för snabbt utan låta dom ligga en stund annars så fastnar dom lätt och går sönder
Ta fram grillen i det fina sommarvädret och njut tillsammans med hela familjen. Köttfärsspett eller kebabspett – här är min favoritblandnng, gott med tabbouleh och en fet sås
Även om jag vurmar för matlagning från grunden så vill jag påpeka vikten av att man ibland tillåter sig att vara bekväm, när lathetsfaktorn är hög och magen kurrar får jag faktiskt lov att ta en genväg med gott samvete
Smördegspiroger i en mjölkfri blogg. Ja, visst. Inga problem. Köpt smördeg innehåller inget smör utan bara vegetabiliska fetter och så smörarom så klart
Haha, nu när jag skulle döpa dessa skapelser så kunde jag inte komma på vad jag skulle kalla dom. Det är ett problem ibland när man hittar på lite egna recept - vad ska man kalla det man hittar på