Lägg ut fisken i en ungssäkerform och salta fisken. Vispa samman vetemjöl lagalätt och chilisåsen. Efter 15 minuter tar du ut formen och öser och rör lite i såsen
4 4 blodapelsiner 1/2 dl pistagenötter 1/2 g saffran 1/2 msk vatten 3 msk honung (alt agavesirap för vegansk) Till garnering mynta Lägg till i inköpslistan
Blanda ihop och låt stå till precis innan servering. Till 4-6 personer. 1 burk stora räkor i lake200 gr kallrökt lax i bitar2 dl crémefrachie 1 msk tomatpuré 1 krm chiliflakes1 kruka hackad färsk dillLite citronpeppar
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt, peppar och cayennepeppar. För någon dag sedan la jag ut recept på laxsnittar och här kommer recept på räk och skinksnittar
Lägg sedan upp soppan i skålar och toppa med räkor, mer dill och creme fraice. Men nu hoppas jag på att få vara frisk och kry och kunna träna på som vanligt
Funderade lite på vad jag skulle göra med zuccinin igår för den behövde ätas upp, och ville göra nåt nytt med den men ville göra nåt annat än samma jag oftast gör med den, kom då och tänka på rösti och rårakor med potatis som man gjorde på hemkunskapen när man gick i skolan, så Gjorde den på mitt sätt med zuccini istället
Skala med kniv så att du får bort allt det vita och skiva lite tunt så där. Okej, sirapen på granatäpple är ett jäkla skryt men jag hade den i kylen redan och den passade utmärkt till den här superenkla desserten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.