Under midsommarhelgen bjöd min mamma på en härlig rawfoodkaka med fruktsallad och limekräm. Jag har förstått att rawfood är väldigt inne just nu men jag har aldrig smakat något tidigare
När Tomas och Ullis var här i helgen hade de med sig efterrätten. Ullis hade ätit denna kaka helgen innan och blivit helt kär i den så då ville hon att jag, hennes baktokiga vän, skulle få uppleva denna goda efterrätt
Det skulle vara som en sort paj men var mer som en sockerkaka med äpplen. Vill du göra en större kaka skulle jag nog dubbla eller till och med tredubbla receptet och grädda i en "normalstor" ugnsform eller pajform
Igår provade jag mitt första rawrecept ur boken "Rawfood på svenska" & det blev denna avokadosoppan. Jag älskar avokado & soppan var ok men jag tror man måste ställa om kroppen från att äta varm mat till kall då maten aldrig upphettas riktigt vid rawfood
Hacka päronen och lägg i botten på en pajform. Tillsätt kakao och honung till dina önskemål (smaka av och ringla över pajen)Garnera med kakaonibs eller hackade nötter