Ibland hinner man inte blogga alla recept innan julen är förbi och över. Så var det förra året. Men det gör ingenting, ni får helt enkelt receptet nu istället
Det här blev väldigt goda praliner med fruktig smak. Jag provade också att gör en fyllning med päronkonjak och grädde istället för päronpurén och den fyllningen fick en slätare och lenare konsistens men jag tyckte smaken blev godare med päronpurén
Gjorde lite härliga mjölkchokladpraliner med daimtryffel lagom till julafton. ville testa på en av mina nya pralinformar som jag köpte hos chokladgallerian
Bryt cholkaden i mindre bitar och smält i ett vattenbad på spisen eller i micron. Fyll ischokladformarna med den smälta chokladen och vänd dem därefter upp och ner så att det mesta av chokladen rinner ur
Lördag och fjärde deltävlingen kommer på TV ikväll. Tills idag blev det två olika sorters praliner. Det var länge sen jag gjorde praliner senast och det är ju så kul att göra egna så det fick allt bli ett litet gäng med praliner
Söt, kladdig, klibbbig, underbar. Allt som en karamellsås ska vara. Man kan ha den ovanpå en glass, mellan macarones, äta den med sked, ha den i en frosting, i cupcakesmeten, vad man nu tycker om