En av årets första squashblommor tittade fram i mitten av juni. Mina två squashplantor har växt sig stora och producerar sedan några veckor tillbaka rikligt med squash
Tillbaks till squashrutorna. Dessa innehåller mycket fröer och nötter och precis som det låter squash. Vispa äggen ihop med den rivna squashen och häll över på de torra ingredienserna
Blanda därefter i den rivna squashen. 200 g riven squash. Vispa ägg och socker poröst. Hacka nötterna fint, gärna i matberedare, och blanda i äggsmeten
En mycket god kaka är det i alla fall, som är perfekt när man inte längre vet vad man ska göra med squashen i trädgården, som blir färdiga fortare än man hinner äta upp den
SquashlimpaSquashen växer så det knakar och vi äter squash i allt just nu. Jag har ju redan bakat en squashkaka så jag tänkte att det borde ju gå att baka squashbröd också
Ni som har följt mig ett tag vet att jag har haft en oändlig jakt efter butternut squashen. Butternut squashen har en mer rund och nötaktig smak än den vanliga pumpan, det passade fint i den här soppan