Vi hade gäster förra helgen och jag ville då prova att göra en ny tårta till efterrätt. Jag köpte Jan Hedhs "Tårtor" och hittade en massa inspiration i den
Jag är ju ofta i Norge eftersom jag bor så nära gränsen, och alltid när man är i affären så står man och spanar in bakhyllorna för de har så mycket andra grejer (och trender) mot vad vi i Sverige har
Pajskalet. Börja med att ta bort krämfyllningen från kexen. Krossa oreokexen för hand eller i en matberedare, (om du använder en matberedare släng i kexen hela med kräm)
Jag älskar brownies av alla sorter. vanliga brownies med glass eller ett glas kall mjölk, brownies med hallon, cheesecake brownies etc, listan är oändlig
Blir ju en del glass här i huset när man har en glassmaskin, det är så kul att göra egen glass och i helgen testade jag att göra en glasstårta, ja tokgott blev det
En klassisk tårta med maräng, smörkräm och choklad som ursprungligen kommer från Ukraina. Tårtan passar utmärkt att göra när man har något kul att fira och vill bjuda på en mäktig och rik tårta