Lagade laxbiffarna till middag idag. De där jag pratade om förra veckan ni vet. Roligt att göra lax på något annat sätt ibland än att bara ugnsbaka eller steka filéer rakt upp och ned
Tillsätt fisksås, soja, peppar och persilja. 3 tsk fisksås. Fisksås och soja kan uteslutas och istället tillsätter man salt, ca 1-1½ tsk tror jag blir bra
Om jag vill att barnen ska äta mer fisk så blir det denna maträtten i topp. Martina ca 562 kcal/port Fiskbiff. ca 107 kcal/port 4 port 400 g fiskfilé 1 ägg 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 1/2 dl ströbröd 2 msk smör Mixa alla ingredienserna utom ströbrödet och smöret till en färs i en mixer. 400 g fiskfilé
Igår blev det fiskbiffar till middag. Tanken var först att jag skulle krydda med sweeet chilisås, fisksås, och grejer men nu blev det tacosmak istället
Fiskbiffarna som Ni ska få receptet på är mejerifritt. Fiskbiffar 2 port200 g lax100 g torsk1 äggula1 tsk fiberhusk2 msk färsk citrontimjansalt o pepparLägg alla ingredienser i en matberedare. Kram C Fiskbiffar 2 port
torskfilé salt och pepparTa hälften av torsken ock laxen och dela i grova bitar kör bitarna till en slät smet i mixer eller food processor (om du inte har så får du hacka den fint fint) Ta resten av fisken och tärna den i små snygga tärningar
Som jag skrev i förra inlägget så gjorde jag liten annan maträtt till mig. Fast med vitkål. Testade på att göra vitkålsmos (Lchf) och det blev riktigt gott så det ska jag göra fler gånger
1-2 msk fisk- och vinfond. Tina torskfilén. Skala och skiva morötterna. Skala och hacka löken. Fräs morötter och rödlöken i margarin utan att de tar färg tills rödlöken mjuknat