Ingredienser Portioner. 6 1 1/3 kg grytbitar av vilt t ex älg, rådjur matfett salt och svartpeppar 2 tsk paprikapulver 1 lagerblad 5 enbär ca 3 msk vetemjöl 3 dl rött vin 1/4 dl konc viltfond (på flaska) 3 1/2 dl vatten 4 gula lökar 1 stor paprika 400 g kantareller eller annan svamp 2 dl vispgrädde 3 msk tomatpuré lite soja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Måste dela med mig av denna enkla men ack såååå goda middag som vi. åt igår kväll jag och Magnus. Stek en köttbit eller två i stekpannan, vi valde mörad ryggbiff, en klick ädelost som får smälta ner
Hoppsan så var det redan lördag minsann. Inte vilken lördag som helst är det, det är den sista för denna månaden och den är härligt vårlig och solig, i alla fall i här nere i Skåneland
Eftersom det känns som höst här i Sundsvall så passar det med lite vintriga smaker. Att använda smaken från en god bouef bourgnignon-gryta som en sås till en god köttbit är en fantastisk idé (dock inte min)
Melodifestivalen ja. Det är ju ikväll det börjar. Har faktiskt inte hängt med riktigt, det brukar ju vara så mycket reklam och ståhej före det börjar men tycker det varit väldigt tyst i år
Jag var ganska snabb på att bryta mitt löfte om att inte köpa hem mer kött eller kyckling. En regel som uppkom eftersom vi har mycket i frysen som det är