Så till dagens mål innan träningen och ännu ett recept jag leker fram till Sydfisk. Jag valde helt enkelt kornris för att det var en av alla sorter jag har hemma som lockade idag, ni kan använda vanligt ris men kornris har så mycket mer fibrer och protein än vanligt ris och är så mycket godare
Paella för mig är riktig sommarmat. Mycket gott och inte speciellt mycket jobb heller, vill man göra det ännu lättare för sig så väljer man färdiggrillad kyckling
Det blir näst intill en kylskåpsrensning när man gör Paella. Det är så gott och så enkelt att göra. I den här använde jag mig av jasminris istället för långkornigt ris
En grym paella på stranden. Ljuva ångor sprider sig allt medans paellan tar sin form. Dra av pannan ifrån elden och släng upp den vackra och väldoftande paellan på närmsta lediga tallrik
Tweet Pin It Skriv utVi fick lite sommarkänslor i värmen och drömde oss bort till ännu värmare breddgrader runt medelhavet när vi testade att göra paella
Men nu ska jag bjuda er på Paellan som jag gjorde till mig och Johan igår. Gyllene gul paella. Nästa gång jag gör paella kommer jag nog ersätta lite vatten med vitt vin och skaldjursfond för lite mer smak