Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Mannerströms recept med kyckling är några av mina favoriter. Den här italienska med citron, parmaskinka och parmesanost är så god att jag skulle kunna äta den varenda lördags- eller söndagskväll
En krämig gryta som går att variera i det oändliga, ha i dina favorit grönsaker. Du kan ha i minimajs, broccoli och bambuskott och du kan även byta ut grädden mot kokosmjölk
Denna rätt bara älskar jag, det är en sån som man bara inte kan sluta äta. Visst är det endel grönsaker som ska strimlas tunt, tunt men den är sååå värd det lilla extra pillet
Detta blev det till middag idag och det blev riktigt gott. Till kycklingen och cous cousen gjorde jag det lätt för mig och det blev Kelda Four Cheeses, som – en slät, smakrik sås med blåmögelost, cheddar, parmesan och mozzarella
Kvällsmaten idag blev en blandning av sallad och smörgås, mumsigt. 4 pers4 pitabröd2 kycklingfiléer, skivadebbq krydda eller annan valfri krydda1 pkt bacon, strimlatca 12 cocktailtomater, delade10 cm gurka, i halvmånar1 rödlök, strimlad100 g cashewnötterblandsalladcreme bonjour cuisine tomat och medelhavsörterKnaperstek baconet och lägg på hushållspapper att rinna av