Idag har jag varit ledig och då passar det bra att provbaka lite LCHF-sötsaker tycker jag. Det är så sällan jag har tid för detta så det gäller att passa på
Testade att baka lite nytt till tjejernas kalas och en grej var vaniljrutor i långpanna. Det var när jag bakade den som jag tog för mycket deg i botten
Blanda samman alla ingredienserna. Fördela degen på bakplåtspappret i en långpanna. Strö på lite potatismjöl på bakplåtspappret innan degen läggs på så släpper kakan bättre
detta var nog en av de godaste kladdkakorna jag bakat och ätit. Kräftskivan förra helgen med barnen, partners och kompisar gick äntligen av stapel och till efterrätt fick det bli en lyxigare variant av kladdkaka, i långpanna
Och betydligt smidigare att baka än vanliga biskvier. När botten är färdiggräddad stjälper du upp den på ett sockerbestsrött bakplåtspapper (ungefär som när du bakar rulltårta)
Bakmammorna älskar chokladbiskvier. Vi äääääälskar det. När vi växte upp kunde man köpa det i kiosken på gymnasieskolan och när vi var i Tyskland en gång lyckades vi hitta tefatsstora biskvier i ett bageri