Blanda limeskal, ingefära och Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar. För tonfisk räcker det med kortare tid, då den gärna ska vara rosa i mitten)
Krydda såsen med salt och peppar och rör ner osten. Lägg dem i en ugnssäker form & toppa med kalkon. Blanda fänkål, schalottenlök, äpple, apelsin, zest och saft i en skål
Jag började igår med knäck, samma recept som förra året som ni hittar HÄR, sen gjorde jag även dessa tryfflar med smak av apelsinoch saffran, och oj vad goda de blev
Påskharen dök upp med påskägg också minsann, och Lilla I var i sitt esse. Vardag igen, hörrni, efter en alldeles fantastisk påskhelg med underbart vårväder
Medapelsinbottnaroch dulce de leche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedel och rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kanel och nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.