Sjuden torsk påenbäddavsparrispotatismed grön sparris,. När jag jobbade på Stora gungan påSkansen så hade vi en mellanrätt påmenyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp aven ballongvisp i det vita vinet. Mixa två nävar bladspenatmeden vitlöksklyfta och lite citronsaft
Skär tomat och squash i mindre bitar, stek i en panna med lite olja. Servera med tomat vid sidan om. Moset suger upp det goda spadet från tomat ochsquashblandningen
Strö över valtnötterna ochavslutamed att antingen klicka eller sprita på ricottan. Häll lite olja påen plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt
Skala havskräftornaoch skär dem pålängdenoch bryn dem tillsammans medlöken. Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan helt kort tillsammans medsåsen i stekpannan
Smaksätt ävenmeden persiljestjälk och pressad vitlök och stek på stark värme i ett par minuter. Häll av vattnet och fräs dem i en stekpanna med olja och hackad lök
Lägg upp sallad på tallrikar ochpåmed musslorna. Sallad meden skivad avokado (bort med de vita delarna), enavokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, enriven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger påden stekta filén. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta. - Läs hela inlägget här 2 stycken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.