400 g pasta pennerigate 500 g rökt sidfläsk 75 g gul lök, hackad 75 g parmesanost, riven 1,5 dl grädde 2 msk tomatpuré 200 g körsbärstomater, halverade 2 msk olivolja 400 g Barilla tomatsås all’Arrabbiata ev 0,5 dl vatten
Koka PenneRigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet. PenneRigate. Skär fläsket i tärningar och bryn det i en stekpanna med olja
och dela med er av sidan. blev med färsk mald nötfärs som jag fått av Bulltofta kött. Öppna locket, blanda i vitvin, vatten, tomatpure, potatis och oregano,
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg i en panna med höga kanter. Skala och hacka lök. Servera med riven parmesan samt gärna klyftade tomater och ruccolasallad
Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar medzucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Lägg i en panna med höga kanter. Skala och hacka lök. Servera med riven parmesan samt gärna klyftade tomater och ruccolasallad
Tricket är att tajma pastan med såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Just att blanda all pasta med all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare
Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginen ochzucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.