Gott Nytt År med ett glas bubbelvatten. Klassiska smaker till Nyårsfirandet. Så var då 2018 på väg mot sitt slut och ett nytt och spännande år står för dörren
En läcker dessert med sötma, syrlighet och ett sting av hetta. Lätt att förbereda och sockerkakan kan du baka dagen innan, eller tidigare om du vill det och låta den ligga i frysen så länge
Grillad Abborre i folie jätteräkor på spett ochen pikantsås. 6 st jätteräkor utan skal per person. Ta grillspett eller schaslikstickor och trä på dem 6 st jätteräkor per spett, 2 st champinjoner och en paprika halva var. 6 st jätteräkor utan skal per person
Blanda marinaden, lägg i karréskivorna och låt dem marinera i minst 30 minuter. Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå och dra i 15-30 minuter
Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.