Häll äggvispet i formen, och ställ in i ugnen i nedre delen i ca. Dela på Facebook. 5 April 2016. 1 burk skaldjur i lake ca. 170-200 gram, eller 200 gram skalade frysta skaldjur. 1 dl grädde. 1 dl cream fraiche. 1 dl dill. 11/2 dl riven ost. 10 -15 minuter. Dela på Twitter 6 ägg 3 dl grädde. 1 burk skaldjur i lake ca. 170-200 gram, eller 200 gram skalade frysta skaldjur. 1 dl grädde. 1 dl cream fraiche. 2 buljongtärningar 1 dl dill. 11/2 dl riven ost
Bred ut allt jämnt i en långpanna och fördela resten av den stekta kålen ovanpå. 1 dl grädde. 1 st ägg. 1 tsk salt. 1 krm svartpeppar. 1/2 vitkålshuvud. 1 gul lök. 1 dl vatten. 1 dl grädde. Sätt ugnen på 175 grader. Grädda i 175 grader i ca 45 minuter. 1 dl grädde. 1 st ägg. 1 tsk salt. 1 krm svartpeppar. 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök. 1 dl vatten. 1 dl grädde