Då får du jättegodaoch supernyttiga groddar som du kan ha till maten eller på smörgåsen. En mättande, god lunch med härliga smaker från citrongräs och limeblad
Rör ner krossade tomater, fond, persilja och koriander. fisksås efter tycke och smak. I en bunke pressa ner limejuice och blanda sedan i fisken med salt
Köttbullar kan man ju variera på många olika vis med olika sorters färs, vi har den vilda typen, de vegetariska med nötter, dom med lammfärs i tomatsåsoch sist med inte minst, våra helt vanliga kydabållar
Bryn köttet och löken i lite matfettoch krydda med salt och peppar. Skala löken och spar dem hela. Häll matlagningsgrädde i grytan med cidern och låt det koka ihop i några minuter
Kom på att mitt knäcke är helt slut och bakar två plåtar. ♥ 200 g solrosfrön 1 dl hela linfrön 3 dl sesamfrön 2 msk fiberhusk 2 msk kokosmjöl (eller mandelmjöl) 1 tsk salt 5 dl vatten 1/2 dl vallmofrön Flingsalt Ugnen 160 grader, varmluft Blanda
Inte för att jag är fettskrämd på något vis (nej nej) men i detta fallet är det extra påslaget kalorier faktiskt inte värt det med tanke på hur kalasgoda de ändå blir i ugnen utan fritös
Lägg biffarna i brödet tillsammans med sallad, tomateroch rödlök. _________________________________________________________________________________Alla mina matrecept hittar du HÄR >> Gott till ris eller som på bilden i pitabröd