Köttet ska bli mört och gott. Så här gör du 30 minuter Lägg i en klick smör i en gjutjärnsgryta och stek köttbitarna. Låt grytan puttra cirka 1 timme eller tills köttet är perfekt
500 g köttfärs. Blanda havregryn och mjölk i en skål, och låt svälla i 5 minuter. Rör i färs, lök, persilja, timjan, ägg, salt och peppar och blanda till en smet
Skär köttet i tärningar och rör ner i marinaden. Bryn köttet i en stekgryta så det får fin yta. Kött. 500 gram nötkött. Koka upp och låt puttra i ca 30 minuter på medelvärmen, tills köttet är mört. 500 gram nötkött
Blanda färs, smulad fetaost, hackad lök, pressad vitlök, ägg, riven potatis, salt och peppar. Forma åtta biffar och stek i en stekpanna med smör, 3–4 minuter per sida
Strimla köttet och och stek det lätt. Varva kött, purjolökar och champinjoner i en eldfast form. Häll det på köttet och ställ in i ugnen i 200 g ca 25 min. 1 kg kött t
Till kvällsmat blev det en rejäl köttbit, har varit sugen på kött hela dagen. Ingenting går upp mot en god köttbit, stekte entrecote först i grillpannan för att få fin stekyta och sen stekte vi klart den i ugnen på låg temperatur