4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Hacka alla grönsaker (förutom vitlöken) och kycklingfilen. I en separat stekpanna hettar du olja, hacka ingefäran och fräs den snabbt, häll i kycklingen
Skär kycklingen i strimlor och vänd i majzenan. Lägg i kyckling strimlorna och stek i några minuter, tillsätt sedan grönsakerna och stek ytterligare i några minuter
Här kommer en ny variant med färdiggrillad kyckling som går hybersnabbt att laga till. Kyckling. Ta bort köttet från kycklingbenen medan den fortfarande är ljummen(lättare då)
Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Skär upp kycklingen i långa smala bitar. Doppa varje kycklingbit i först äggen och sen i ost och jordnötsblandning och lägg sen på en plåt med bakpapper på
Skär kycklingfiléerna i bitar. Tillsätt en tärning kycklingbuljong och slå på vatten. 3 kycklingfiléer. 1 tärning kycklingbuljong. 3 kycklingfiléer Salt & peppar. 1 tärning kycklingbuljong