Fräs soffritto-ingredienserna mjuka i olivolja i en kastrull i några minuter utan att de får färg. Blanda i bönor och smaka av med salt och peppar, vänd ner persilja
Så här gör du pizzadegen. Rör ut jästen i vatten i en degbunke. Blanda i socker, salt, olivolja. Blanda i mjölet och knåda degen elastiskt med köksassistent på högsta fart
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Fräs vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg. Blanda med den varma nykokta pastan, tapenade, persilja och riven ost
Koka pastan mjuk med spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten. Fräs rödlök och vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter utan att det får färg
Koka potatisen med skal i saltat vatten. Låt den kallna något. Blanda senap och vinäger i en stor skål. Vispa droppvis in oljan till en krämig dressing
Rör ut jästen i vatten i en degbunke. Blanda i socker, salt, olivolja. Blanda i mjölet och knåda degen elastiskt med köksassistent på högsta fart, de tar ca 10-20 min