Låt stå kallt i kylen minst en timma. Kladdkaka. Det här kan vara det godaste jag någonsin bakat. En len chokladkräm med smak av mint mellan två lagom kladdiga kladdkakebottnar
Nu ska ni få ett riktigt superbra recept på en blåbärskaka som blir kladdig och god med mandelmassa i smeten, en kladdkaka med blåbär som är väldigt lätt att baka
Fick med mig massa godsaker hem, ni ska få recept och foton under kommande vecka. Så idag bjuder jag på god kladdkaka men den kunde ha fått vara lite kladdigare
Koka upp och låt koka i cirka 3 minuter, låt svalna av innan du häller det på kladdkakan. Låt stå i kylen i minst 3 timmar så glasyren stelnar ordentligt
Vi är ju mitt i semmel-tider just nu och vad passar bättre än en semmelkladdkaka. Klassiska semlor i all ära men att göra det till en kladdkaka är riktigt goda grejer det
Eftersom jag fullkomligt älskar kladdkaka testade jag att göra en med vit choklad. I helgen när jag hade mitt kalas bjöds det som sagt på en hel del gottigheter
Himmelsk god och lagom kladdig – perfekt tillsammans med lite bär. Och något jag inte vill ge upp är något som är så gott som saffranskladdkaka på julen