Häromkvällen var det återigen dags för vegetarisk afton för oss. Eller rättelse. för mig. Mannen fortsätter att högljutt protestera mot en måltid utan kött, så fram tills dagen jag lyckas övertala honom får jag nöja mig med att han i alla fall äter vegetariskt som tillbehör
God kväll på er. Det var länge sedan jag kikade in här, min tid har inte räckt till på slutet, men nu kanske det kan bli lite ändring på det, vi får se
Kläm gärna ett smort bakpapper i botten på formen. Topping. florsocker. Ugn 175°. Gör så här. 1. Smörj och bröa en form med avtagbar kant, ca 24 cm i diam
Täck över plåten med bakduk och låt bullarna jäsa i drygt 1 1/2 timme (gärna mer). Gör fyllningen. Blanda mjölk, gulor, socker och maizena i en kastrull och koka upp under omrörning
Tillsätt vetemjöl blandat med bakpulver och vaniljsocker. Kläm fast ett bakplåtspapper i bottnen på en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter. 2 tsk bakpulver