Skölj köttbiten och gnid in salt, peppar och paprikapulvret. Dra isär köttet med två gafflar. Vi åt köttet i pitabröd (hoppa över brödet om du äter LCHF) och med grönsaker och vitlökssås
Har hittat många recept med vildsvinskött, inte för det spelar någon roll egentligen. Alla recept med fläskkött kan i princip användas, men det är ändå kul att leta efter recept anpassade till just den "lilla" vilda grisen
En riktig höjdare var att lägga det dragna köttet på pizza och servera som en förfinad kebabpizza. Igår var jag sugen på att testa draget kött på nötkött och i grytan landade en bit nötbog som putsats från senor
Lägg köttbiten i en gryta som tål ugn. Häll över såsen, oljan och kryddorna och gosa runt med köttet. Ta sedan ut grytan och dela köttet genom att dra i det med två gafflar
Hel köttbit t. Lägg köttbiten i grytan. Häll blandningen över köttet. Ös köttet med blandningen emellanåt. När köttet är klart så drar man isär det med hjälp av två gafflar
Vi brukar stoppa in köttet i ugnen på kvällen, så är det färdigt när man vaknar på morgonen sedan. Då kan man ha hamburgerbröd i frysen, ha förberett en coleslaw kvällen innan, och sedan bara plocka fram köttet, dra det i bitar, värma upp det och servera