Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp grädde, socker, vaniljstång och frö och låt dra i 10 minuter
Pannacotta. Ställ kallt och låt stå 1-2 timmar tills pannacottan stelnat. När rabarbertoppingen är ljummen, tar ca 30 min i rumstemperatur, kan du skeda upp den ovanpå vaniljpannacottan
I går så var jag så otroligt duktig om jag får säga det själv. ). Har kollat lite på 56kilo. se, en tjej som gör otroligt inspirerande maträtter med LCHF, och jag ska försöka att styra upp mitt ätande nu efter att ha fuskat hit och dit i ett antal veckor, i Texas så är det ju svårt att inte *fuska*
Pannacotta är ett säkert kort och jordgubbspannacotta har jag t. Jag ville piffa upp pannacottan och även förstärka dess smak av jordgubbar med jordgubbspegel