Fördela den i pajskalet. Låt pajen svalna något. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar botten, ca 28 cm i diameter. Förgrädda pajbotten i mitten av ugnen ca 12 min
Pajdeg. Lägg osten i pajskalet och häll över äggstanningen. Servera pajen ljummen. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen och för-grädda mitt i ugnen, 10 minuter
Då bjöd jag på denna key lime pajen. Fick finbesök förra veckan. Den är verkligen god. Jag ligger lite efter med själva bloggandet märker jag, men det är väldigt fint väder all the time så jag prioriterar solen måste jag säga
Här har jag lagt den i en paj. Pajskal. Kavla degen och lägg den i pajformen (degen ska inte vila). Fyll pajskalet med köttfärsfräset och häll till sist över äggstanningen
Börja med pajdegen, blanda alla ingredienser till degen i bakmaskin eller för hand. När du fått ihop en fin deg kan den pressas ut i en pajform eller springform
Pajdeg. Platta ut degen i en stor pajform. Lägg fyllningen i pajformen. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
) För några veckor sedan åt vi tacopaj och det är ju bara så gott. Jag är otroligt sugen på en god paj och har varit det länge nu, så det skulle kunna bli något sånt även här
Busenkelt recept på en jättegod paj. Pajdegen. Häll sedan fyllning i paj skalet. Pajdegen. Tryck ut i en paj form ( diameter 24). Förgrädda paj skalet i 10 min
Jag brukar varje år laga någon matpaj av något slag, det har liksom blivit lite av en tradition. Så detta året blev det en chevré/grönkålspaj med valnötter
Fyll upp pajskalet med fyllningen ( blir det mycket vätska i botten av stekpannan kan du skippa just det) Skiva mozzarellan och strö över toppingen och ställ in i ugnen i cirka 30 – 35 minuter tills pajen fått vacker färg
Här kommer receptet på en av mina favoritpajer, det är en kall paj som passar perfekt en helt vanlig fredag som idag med en sallad till eller på en buffé
En god paj där man kan hoppa över parmaskinkan för ett vegetariskt alternativ. Varva grönsakshack, tomater (spara lite till garnering), ost och pesto i pajskalet
Denna pajen är gjord på bovetemjöl. Pajskal. Svartpeppar (brukar utesluta salt i denna blandning, då det räcker med salt i pajskalet och i den rökta kalkonen)
Krämig kycklingpajAntal personer. Häll ipajskalet. 4-6IngredienserPajdeg. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp. Tryck ut pajdegen i en pajform ca 23 cm i diameter