Här kommer receptet på de turkiska pirogerna med fetaost. Jag har bakat dem mycket tidigare än jag började bloggen och därför är receptet inte så detaljerat
Fluffiga familjefrallor- glutenfria. ca 500g glutenfritt mjöl ( jag använde sempers mix, funkar även med fin mix) + ca 1/2- 1 dl till om degen är alldeles för lös. ca 500g glutenfritt mjöl ( jag använde sempers mix, funkar även med fin mix) + ca 1/2- 1 dl till om degen är alldeles för lös
Fluffiga familjefrallor- glutenfria. ca 500g glutenfritt mjöl ( jag använde sempers mix) + ca 1/2- 1 dl till om degen är alldeles för lös. ca 500g glutenfritt mjöl ( jag använde sempers mix) + ca 1/2- 1 dl till om degen är alldeles för lös
Den här glutenfria formfranskan är gjord på ljus glutenfri mjölmix och blir härligt luftig och mjuk. Väg gärna ingredienserna istället för att mäta, det är extra viktigt vid glutenfri bakning eftersom glutenfritt mjöl lätt packas samman
Gott glutenfrittbröd med havre som ger mycket fibrer, vitaminer och mineraler. Glutenfritthavrebröd25 g jäst. 2 dl glutenfria havregryn. 2 dl glutenfritt havremjöl. 4 dl glutenfri mjölmix, t ex Finax röda. 2 dl glutenfria havregryn. 2 dl glutenfritt havremjöl. 4 dl glutenfri mjölmix, t ex Finax röda
Ca 5 dl glutenfri fin mjölmix (jag föredrar Sempers mjöl bättre än Finax). Smula jästen i en bunke. Blanda ner övriga ingredienser och blanda med en trägaffel tills du får en jämn och tjock smet
Nyttiga glutenfriawrapsbröd som smakar som wrapsbröd/tortillabröd/fahitasbröd ska smaka. Att de är glutenfria är inget jag bryr mig om men smaken, konsistensen, färgen, doften… Magiskt
Har nämligen precis tagit ut ett gäng glutenfria frallor från ugnen. ca 500g glutenfritt mjöl ( jag använde sempers mix med fiber) + ca 1/2- 1 dl till om degen är alldeles för lös. ca 500g glutenfritt mjöl ( jag använde sempers mix med fiber) + ca 1/2- 1 dl till om degen är alldeles för lös