Man kan panera vilken vitfisk som helst och med fördel gädda. Fisken. Fisken. Man kan väl säga att Fish´n chips är Englands nationalrätt, det kan man väl förstå eftersom det är sanslöst gott samt otroligt enkelt att göra
Knäck ägget på en tallrik och vispa lite med en gaffel, lägg lite ströbröd på en annan tallrik, doppa fisken först i ägget sedan i ströbrödet och stek fisken, salta 3. servera fisken med kokt potatis och sås, och fräst spenat 600g rödspätta
Vänd fisken först i äggulorna och sedan i ströbrödsblandningen. 4 port Detta behöver du 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd 2 äggulor salt och peppar 4 stora spättafiléer ca 100 gram smör Blanda ihop mjöl, ströbröd, salt och peppar
Sen serverade jag den goda fisksåsen till ( som Alvin blev överlycklig över). Kall fisksås. Vänd först fiskfiléerna i uppvispat ägg och sen i conflakesbladningen
Vår fredagstacos i fredags var en ny variant för oss, nämligen fisktacos. Fisktacos. //Malin Fisktacos. Pankopanerad friterad torskfilé är min nya favorittacos
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Det här är en irakisk klassiker och lite lyxigare med laxfiléer än som i originalreceptet där man ofta delar mindre fiskar i halvor och friterar dem med både skinn och ben kvar