Torsk på spenatbädd med parmesanris Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 125 gram körsbärstomater 65 gram färsk bladspenat 250 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 dl matlagningsgrädde 30 gram parmesanost 2 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 1 dl råris 0,25 st blomkål 20 gram parmesanost 1 tsk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Supergod Fisk i ugn med gräddsås och bacon, och veckomatsedel! Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan mittdittochdatt
Torsk i foliepaket Skala, dela och strimla morötterna och fördela över fisken. ca 8-12 kokta potatisar eller kokt råris, tagliatelle (häll då såsen och fisken ur foliepaketet över pastan) receptfavoriter.se
Ugnsbakad fisk på ris- och spenatbädd med tomat och mozzarella Skär fisken i stora bitar och lägg ovanpå spenaten. Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fiskenHemmets Journal