Smörj och bröa en sockerkaksform. Smält smöret/margarinet. Blanda allt torrt. Vispa äggen lätt (jag brukar vispa dem med en gaffel i en djuptallrik ca 1 min)
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda vetemjöl, strösocker och bakpulver noga i en bunke. 3. Skiva ner smöret i bunken och nyp ihop det med mjölblandningen
God regnig morgon på er alla. Känns som att det är perfekt väder för att baka i helgen, vi får se. ). Man kan ju undra varför i hela friden jag inte bakat mums mums innan
Han tycker fortfarande att den är jättegod även om kakor med choklad numera är favoriten. När sonen var liten och kom hem från en kompis berättade han om en sån god mjuk kaka han hade fått där
Det är ett väldans skrivande om den där brodern här på bloggen. Men jag tycker ju så mycket om honom. Och dessutom brukar hans hemfärder ofta resultera i att jag får baka något, eller att vi bakar tillsammans