Skär vitkålen i mindre bitar och stek i lite olja tills den mjuknat lite. Strö över riven ost och gratinera i mitten av ugnen i ca 15 minuter tills osten smält och fått lite färg
Det är bekvämt också för man slipper ju hacka i parti och minut. 1,5 tsk spiskumminfrö. 1 tsk spiskummin. 2) Hetta upp matfettet i en stekpanna och fräs spiskumminfrön ca 1 minut. 4) Tillsätt alla kryddor utom salt och låt puttra tills oljan lägger sig ovanpå cirka 6 minuter. Lägg på lock och låt koka tills potatisen är mjuk ca 7 min. Häll blandningen i grytan och låt puttra 2 minuter till. 1,5 tsk spiskumminfrö. 1 tsk spiskummin
Ta sedan bort locket och låt vätskan koka in i grönsakerna i någon minut. 10,5 tsk spiskummin. 1Dosa 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl rismjöl 3,5 dl vatten 0,5 dl naturell yoghurt 0,5 tsk salt 0,25 gul lök, riven 0,5 tsk spiskummin. Stek löken, potatis och blomkål gyllene i generöst med olja i en traktörpanna, ca 5 min. Tillsätt tomater och stek i 5 minuter under omrörning
I en av de där matlagningsfilmerna med Lotta lagade hon till en indisk blomkålsgryta med potatis och tomater, Aloo Gobi hette den och där fick vi minsann både matnyttigt tips och ett gott skratt
Igår ville jag laga lite mat till min mamma så det fick bli en vegetarisk lasagne. Allt i lasagnen är i princip färdigt så allt från 10 minuter till 1 timme skulle jag säga. I probably baked it for 20 minutes but anything from 10 minutes to 60 min would be fine. 10 minuter till. 20 min. 10 minutes t. 60 min