Cook Time. Pecorinotzatziki. Cook Time. Hemmagjord kebab i bröd med vitlökssås och röd. Cook Time. Grillade fisk och skaldjursspett med pata negra, romsås
Goda, fluffiga mandelpannkakor blev det till frukost i morse. Igår fick jag nämligen första numret av nya tidningen Matkärlek och direkt så infann sig inspirationen att testa nya recept
Det här mina damer och herrar är ett mycket gottoch lätt recept som jag tidigare lagt upp här, men det som skiljer de åt är att jag gjort dessa i ugnen istället för i stekpannan
Smör, ghee eller olja att steka i. Skala ochgrovrivsötpotatisen. Blanda alla ingredienser i en bunke och klicka sedan ut lagomstora högar i en stekpanna
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Okej, var beredd på en fest för smaklökarna. Sötpotatis är en storfavorithos mig precis somhos många andra och det har nästan gått inflation i den lilla knölen de senaste åren
Här kommer receptet på denna super goda sallad vi åt igår. Riktigt somrigoch krispig. Att panera i finriven Hallomiost var såååååå gottochkommer bli stående i mitt kök framöver
Jag behövde göra mig av med zucchini som legat i kylen ett tag så gjorde en gratäng med tonfisk i. Den blev riktigt god tycker jag som älskar tonfisk & passade bra med kycklingbacon i
Foto. Den här salladen är verkligen ett gott tillbehör till i princip vad som helst. Kocken Helena Björkrot brukar göra denna och nu görs den även hemma hososs
Ta fram en kastrull, häll i vatten och lite salt och låt koka upp. Skär blomkålen i buketter. Häll av vattnet och lägg över blomkålen i en ugnssäker form
Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstypsom mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst