Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelekochbuljongtärning i en kastrull
Att fylla sin tårta gjort på sitt favoritgodis är väldigt populärt. Man smälter ner godiset i het grädde och låter det bli riktigt kallt för att sedan vispa upp det till en fluffig konsistent
Börja med att blanda den vispade grädden ochmajonnäs. Ställ undan en av skålarna gräddblandningen i kylen (med plastfolie över eller i en burk med lock) och börja sedan med skinkröran
Skala och hacka äggen. Fördela hälften ägg, lax och dill ovanpå. Bred kräftosten över hela brödskivan. Låt kräftstjärtarna rinna av och dela dem i mindre bitar
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka ochbaconsom fyllning
Den här smörgåstårtan gjorde jag till far i helgen. det blir m y c k e t fyllning så det var inte utan att jag stodoch muttrade en del under hopsättningen
Min mamma är en hejare på att göra godasmörgåstårtor. Hon har gjort såna så länge jag kan minnas och lite hämmad har jag nog blivit av att hennes är så populära
Hade en fin vän över på besök häromdagenoch bjöd då på denna godatacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopajoch jag blev riktigt imponerad
Det var SÅ himla gott. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssåsoch friterad kyckling med sötsursås