Lördagen firades med en tårta. Jag var grymt sugen på något med choklad (nähä. ) så det blev en variant med chokladbottnar och två olika chokladkrämer som fyllning
I helgen fick vi besök av min lillasyster och hennes söta dotter så då ville jag baka något som hon har varit sugen på nämligen daimcheesecake så de fick de bli men ni känner ju mig och har svårt och hålla mig efter recept så började experimentera och då blev detta resultat
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Perfekt inför oväntat besök eller om du är sugen på något, eller varför inte bjuda på till dina kollegor och eller vänner
Du hinner. Ett litet tips så här i sista minuten på verkligt goda rawfoodbollar som är laktos- och glutenfria och dessutom inte innehåller raffinerat socker
Gör så här Mal ner dadlarna i en köttkvarn eller mixer. Vi vill höja ett varningens finger att om du använder en mixer var observant så inte knivarna kör fast i dadlarna så att motorn går sönder, det är därför vi använder en köttkvarn
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Ugnen. 180 grader. ca 12-15min. ca 10 mellan stora muffinsar. 1. vispa ägg och socker pösigt i en bunke. 2. rör sedan ner alla torra ingredienserna utom filmjöl, smör och chokladen