Viltköttet vi beställde ifrån Basunda gård går åt som smör på heta stenar hos oss. Vi är så nöjda med kvalitén och servicen så kommer göra fler beställningar
När lagade du fläskfilé med ädelostsås sist. Vi gissar att det var ett tag sedan men tycker att det är hög tid att prova denna uppdaterade variant som serveras med rostad potatis, lök och betor
Efter bubbel och crostini blev det rosé från Languedoc, grillade kyckling- och grönsaksspett, världens godaste potatissallad med päron och grönmögelost, sparris och två såser
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa samman ägg, mjöl, mjölk och salt i en bunke. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i bunken (då hinner den inte mörkna)
Sätt ugnen på 200 grader. Dela sötpotatisen i mindre bitar (tvätta ordentligt så kan du behålla skalet på), blanda med 3 msk rapsolja, spiskummin och salt
Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag