Stek är torrt och segt säger maken, eller sa innan han smakade stek i lergryta. Den tillagas långsamt på 100 grader och det tar ca 3-4 timmar men det är väl värt att vänta på
God kväll. Innan jag går och lägger mig ikväll så ska jag passa på att posta ett inlägg till er. Den här veckan har verkligen varit tuff på många sätt och jag är helt tom i skallen
Jag som hade förberett mina surdegar och lyckats få dom riktigt levande. Jag som alltid har energi till att baka har ingen som helst energi till att ens duscha
Sega och knapriga citronkakor. Kan en kaka vara både knaprig och seg. Den här kakak kan vara det iaf, den är knaprig på utsidan och har ett mjukt och lite segt inkråm med mycket citronsmak
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Om vi nu ska fortsätta den här väderbloggen kan jag meddela att vädret i dag inte har varit lika dåligt som i går men inte heller lika fint som i förrgår
DU BEHÖVER. Cirka 35 stora köttbullar1 PAKET Bacon2 ST Gula lökar900 GRAM Blandfärs5 MSK Krossade linfrön2 DL Grädde2 Ägg1 DL Finhackad persilja1 MSK Cayennepeppar1 TSK Malen muskotnöt1 TSK PepparmixSmör att steka i och rapsolja till händerna när man rullar köttbullarna
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Sätt ugnen på 200 grader. Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna. Fördela i Kesella. Blanda i ett ägg. Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde
Mina smaklökar älskar den i matlagning i alla fall och eftersom jag köpte hem flera påsar saffran denna julen så har jag med glädje några kvar till matlagningen framöver ♡