Nattstekt högrev med chipotlechili, dragonmajonnäs och rostad sötpotatis. Det här är en rätt som kräver lite mer förberedelse då tillagningen sker på låg värme under lång tid, förslagsvis sätter du in högreven i ugnen på kvällen när du går och lägger dig och så tar du ut den ur ugnen lagom till frukost
Tjingeling på er och härlig fredag. Idag står det mycket på schemat. jobb, sedan blir det till att greja lite hemma, städa, bestämma mig för vilken dessert vi ska bjuda på imorgon när vi ska fara runt på cykel och äta gott och förhoppningsvis träffa lite nya bekantskaper på årets cykelfest
Grilltider. Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Nu sitter vi på planet hem från Chile efter förhoppningsvis en helt underbar och häftig semester. Vi landar ikväll och sen får jag se när jag hinner gå igenom alla bilder och ge er ett ordentligt inlägg med massa foton
Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisen och skölj sparrisen. Rosta under tiden pinjenötterna i en upphettad torr stekpanna till de börjar få färg
Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5