Det är också gott med en klick vispad grädde eller kokosgrädde till. Till kakan. Till glasyren. Ångkoka dem (går bra att koka i vatten också men man behåller mer näring vid ångkokning) tills de är riktigt mjuka
Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en slät smet. Gör så här. Blanda mjöl och salt i en bunke. Du kan med fördel byta ut en del av mjölet mot majsmjöl, det ger pannkakorna fin färg
Glutenfria pannkakor brukar jag göra så här. Vispa ihop 3st ekologiska ägg med 5dl mjölk(3%). Vispa lite mer och blanda ner 2,5-3dl glutenfri finmix, en nypa salt och en nypa socker
Rör ihop alla ingredienser och vispa tills du får en fin smet utan en massa klumpar. Just glutenfria smetar har en tendens att lättare skapa klumpar av mjölet men kämpar du på så försvinner de till slut
Häll i kokosmjöl och kakao/smörblandningen och vispa ihop tills det inte finns klumpar kvar (det ska inte vispas som till sockerkaka utan bara blandas)