detta bananbröd, om det inte vore för att jag skulle inspirerats av ett amerikansk recept som jag en dag kommer över på, på pinterest då skulle jag och som säkert alla andra svenskar kalla det en banankaka
Så idag blev det bananbröd. Detta brödet innehåller lite salt, om man struntar helt i saltet och hoppar över linfröna så passar det bra till det minsta
Röstat bröd hör väl inte det bröd som klingar bäst i den hälsosammes öra. Själv gillar jag lite grövre bröd, men ibland är det himla gott med en rostad macka och en kopp te
Detta är superenkelt att göra & det blir gott. Perfekt när man vill fylla upp frysen lite. Detta recept hittade jag på internet när jag googlade50 g jäst50 g margarin5 dl mjölk2 msk honung2 msk olivolja½ msk salt½ dl solrosfröm½ dl linfrönca 14 dl vetemjölSmula jästen i en bunke
Ett supergott bröd som passar till det mesta. Det är helt utan jäst så man behöver inte tänka på att den ska jäsa osv, därför går brödet väldigt snabbt att tillaga