com och tänkte, att det kan ju inte bli fel. Nej, det blev inte alls fel. Häll av vattnet och ringla över lite smör eller olja så att de inte klibbar fast i varandra
(Ångat bröd låter helt enkelt inte lika bra). Man tjänar på att inte tänka för fyrkantigt i förväg. Jag pratar då inte om brödet i sig, utan om de olika fyllningarna
Har länge tänkt att jag måste baka bröd men då tiden inte har räckt till så har de legat vilande ett tag, men idag hade jag lite tid över (trots att jag har en storbeställning på gång) så de fick helt enkelt bli lite nybakat
Olivoljan kan användas som extra lim och kanterna inte fäster. Sätt ugnen på 200 grader. Riv den kokta potatisen grovt och blanda den med osten, äggulan, salt och vitpeppar
När jag ville köpa ingredienser till att göra egen Pad Thai sås sa damen i butiken att jag borde köpa färdig istället, hon trodde inte att jag skulle lyckas göra min egen lika bra haha
Lika god som på Kinarestaurang, om inte godare. Biff i stark sås blev söndagsmiddag här hemma. En gryta som jag gör ganska ofta, den är bara då vansinnigt god
Ugns-Fläskpannkaka hur gott är inte det. Skulle du tycka att den börjar ta rätt mycket färg, men inte se färdig ut, lägg då folie över och sänk värmen till 200 grader och låt grädda ytterligare en stund
I Jönköping så brukade vi åka till torget på lördagar och köpa en ask med gammaldags skumbollar, ni vet såna där det inte är något kex i botten utan bara skum
Snart tillbaka till vardagen och då är det bra att ha några goda vardagsrätter i bakfickan. Jag har redan planerat veckans mat och storhandlat, vilket känns jätteskönt att ha gjort
Kesoplättar. Här följer det otroligt populära recept på Kesoplättar som alla bloggar om. Perfekta till frukost eller mellanmål dessutom nyttigt och hur gott som helst
25 g jäst3 dl vatten1 msk socker1 msk rapsolja1 tsk salt5 ½ dl vetemjöl (blev nästan total 9-10dl)1 ägg till penslingsesamfrön till garneringRör ut jästen i det ljumna vattnet och tillsätt därefter socker, olja och salt