Inlägget Banan och chokladmuffins glutenfritt sockerfritt recept dök först upp på Rawness. 2 tsk bakpulver. 2 teaspoons baking powder. I used a Popcake Maker (HERE) to make small banana and chocolate cupcakes, but you can also bake them in a regular oven, in 200 °C. Bake in a Popcake Maker for 4 minutes or in a regular oven for about 15 minutes. 2 tsk bakpulver
Idag är det söndag och eftersom det inte innebar söndagsdistans och jag är lite hängig – har det istället funnits tid att sprida en nybakad doft av chokladmuffins i köket
Bakad bär-gröt med proteinglass. Baka på 175C i ca 20-25 minuter. Baka på 175C i ca 20-25 minuter För glassen mixade jag bara 100g frysta jordgubbar med 1 skopa Whey complete vanilj med en stavmixer
Underbart och lättbakat filmjölksbröd fullspäckat med vitaminer från nässlor och nyponskalmjöl. Häll smeten i en avlång bakform klädd med ett bakplåtspapper