2019-5

2019-5

  • 16 Recept
Italienska kycklingrullar med salami och mozzarella

Italienska kycklingrullar med salami och mozzarella

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé , tvådelad 1 förpackning salami , ca 80 gram 0,5 kruka(or) basilika 125 gram mozzarella Tillbehör 0,5 st gurka 125 gram körsbärstomater 2 dl ris Tomatsås 1 förpackning passerade tomater 1 dl grädde 2 msk kycklingfond , koncentrerad 2 st vitlöksklyfta(or) 1 nypa(or) socker 0 st salt 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Kasslergratäng

Kasslergratäng

750 g benfri kassler. 11½ kg potatis. 11 morot. 12 gula lökar. 13 vitlöksklyftor. 11 röd paprika. 11 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
Grillad lax med lime och chili

Grillad lax med lime och chili

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st laxkotletter 1 st röd chilifrukt 1 st lime , skuren i tunna skivor 2 msk olivolja 0,5 tsk salt 2 st vitlöksklyftor 1 tsk honung Dekoration 1 st lime , skuren i tunna skivor Köp receptet
Klassisk Laxpudding

Klassisk Laxpudding

Ingredienser. ca 600 g kokt potatis. 1 st gul lök. 4 st ägg. 1 dl mjölk. 2 dl grädde. 300 g gravad lax. Färsk dill
Fläskfilé i basilikasås

Fläskfilé i basilikasås

Nu ska ni få receptet på gårdagens goda middag, som jag även fick njuta av till lunch i dag och det var minst lika gott som lunchlåda
BRANTEVIKSSILL

BRANTEVIKSSILL

1. Sila av lagen från sillen och spara i en skål. Skär sillen i bitar (om du använder hela filéer). 2. Mortla kryddorna grovkrossat och finhacka löken
APELSINSILL

APELSINSILL

1. Skala och skiva rödlök. Hacka salladslöken fint. 2. Varva alla ingredienser i en burk. 3. Häll över lagen från förpackningen och sätt på lock
Dillkött

Dillkött

Dillkött är en sån där riktig klassiker, och som så många andra sådana som förr kanske var vardagsmat så tycker jag att det känns mer som lite lyxig helgmat i dagens stressade samhälle
Skaldjurslasagne

Skaldjurslasagne

1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke