Idag ska jag presentera mina blåbärsmacarons som jag bakade förra veckan. Vilken tur för mig att jag hade kvar burken i skåpet när jag lyckades missfärga en hel sats macaronsmet
I torsdags bestämde jag mig för baka macarons och tog med mig dessa till jobbet igår. Jag har provat att baka macarons en gång tidigare, det misslyckades kan jag säga och därför räknas inte den gången
I helgen som gick gjorde jag macarons. Receptet kommer från Made by mary och skulle ni stöta på patrull när ni testar att göra Macarons så har hon superbra tips och trix på vad som kan vara felet
Lovade en students mamma dessa macarons på hennes studentdag. Alla vet ju vid det här laget att man inte kan baka macarons när det regnar och igår regnade det
Jag har faktiskt aldrig smakat Macarons tidigare. Jag hatar att misslyckas och bara vetskapen om att det finns en stor risk att misslyckas med att få macaronsen så där luftiga och fina med en hög fot har gjort att jag valt att undvika att testa
( när man tar upp slickepotten ska det rinna i ett tjockt band och smeten ska synas i ca 30 sekunder innan den sjunker in) spritsa ut ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i 30 min. ca 32 runda macarons på en plåt och låt vila i
Macarons är ju supergott. Kardemummamacarons med nougatfyllning. Jag har varit sugen på att göra dessa sen jag fick fin kardemumma från Indien av en kusin
Hur det än är så är macarons en väldigt god kaka. På julafton för två månader sen så spelade vi julklappsleken, där jag hade gjort ett laminerat presentkort på en valfri sats med macarons som en av julklapparna i spelet
Lossa dina bakade macarons försiktigt från pappret när de svalnat. Macaronsmet. Gör så här. Blanda ihop mandelmjöl, florsocker och kakao med 55 g äggvita