Precis som olika mjölsorter så får proteinpulver olika konsistens och när man bakar med dem är det stor skillnad på slutresultatet och vilka övriga ingredienser man ska ha i för att konsistensen ska bli så bra som möjligt
No-bake means that you do not needto bake them in the oven and these are actually really easy and quick to make, provided you have all the ingredients at home
You can use other protein powder than what I have used, but remember that the amount of liquid may needto be adjusted depending on the protein powder you use
As you already know, I like to experiment in the kitchen and mix together various ingredients. ) So today I give you a recipe for a protein-rich banana cake
Dessutom består brödet av pofiber som är glutenfritt och framställs av potatisens skal som torkas. Vipsa äggvitan kompakt och väldigt fluffigt i en stor bunke
You dont have to use one, but ill bet it is easier. I used my donut maker, so it only took about 3 minutes to cook these. If you’re making them in the oven, preheat it to 350, and cook for 7-9 minutes, or until they start to brown on top
(Grädda inte för länge, då blir kakan torr). Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Pocket (Opens in new window)Klicka för att dela på Reddit (Opens in new window)Klicka för att dela på StumbleUpon (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)GillaGilla Laddar
Jag LOVAR dig att du kommer att älska dessa. Det är ett kladdigt jobb men ack så värt det. Och de flesta, hoppas jag, har en matvåg hemma för det är det bästaste redskapet till bakning
Det är dessutom en riktigt proteinrik gratäng. Use google translate to read how to make it. Samtliga ingridienser till gratängen är 2 stora fileér kyckling, 200g (ett paket) bönpasta, 2 gullök, valfri mängd champinjoner, 250g (en burk) kvarg, 200g (2dl) 4% grädde, 20g sambal oelek, 25g stevia strö samt hårdost (jag använde 100g). 2 stora fileér
Roll dough into seven balls and place them on the baking sheet two inches apart. Vanilla Cake Batter Coconut Butter from Nikki’s Coconut Butter (regular coconut butter will work but you may want to add sweetener) 1 tbsp. Baking Powder Coconut Sugar for sprinkling DirectionsPre-heat oven to 325F