Krydda fisken med salt och peppar. Servera fisken med kräfttzatziki, grönsaker och ev potatis. Lägg fisken i formen och stek i ugn tills fisken är klar (runt 10 – 15 min beroende på hur stora filéerna är). 4 fiskfiléer (vit fisk, tex torsk, gös eller liknande)
Skala räkorna. Fräs hackad lök och skivade champinjoner i en gryta med matfett, 3 minuter. Tillsätt chilisås och lagalätt, och koka några minuter under omrörning
Låt det koka upp och lägg ner fisken. Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. 600 g fiskfilé
Postat i Fisk o skaldjur | (0) kommentarer. Det här var riktigt gott, ett recept hämtat från Norrmejeriets Guldkorn en snabb rätt som gick väldigt snabbt att sno ihop
Skär bort alla småben på fisken och skär den i mindre bitar. Tillsätt dem samt crème fraiche, vatten, pressad apelsin och fiskbuljongtärning till den frästa löken