Här kommer den, den absolutgodastegrytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Hoppasallt är bra med er. Visst känns det heeelt otroligt att det redan är November. Snart är det jul. Jag tycker det är så himla trist ute nu, bara mörkt, grått och ruggigt så jaglängtar efter snön som lyser upp
En favorit, lätt och smidig attgöra. Rullen kan stå förberedd och klar för ugnen. Frasig och nygräddadkan den sedanserveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Grädde och crême fraiche. Så har du en brabas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Jagälskar verkligen den här typen av filmjölksbröd, med nötter, fröer, torkad frukt med mera. Både för dess godasmak och för att de är så enkla och snabbaattbaka