Hej på er. Dagens recept blir ett super enkelt recept som går fort som bara attan att laga till. Bra tips för den som tex ska bjuda hem sin käresta på middag men har ont om tid
För en smärre evighet när jag gick i gymnasiet så var det här en rätt som vi hade på tjejmiddagar. Vi tyckte att det var så fantastiskt gott och vi kände oss galet vuxna och belevade när vi själva lagade middagen till vinet som vi drack
Tina räkorna. Fräs olja och garam masala ca 2 minuter i en stor stekpanna under omrörning. Rör ner lök, vitlök, ingefära och chili och fräs ytterligare ett par minuter
Nyårsafton firades kungligt i vårt hem igår eftersom det dessutom råkar vara vår 2-årsdag. En trerätters middag blev det i vanlig ordning och i början var det tänkt att vi skulle köra samma meny som förra året, men jag ändrade mig för någon vecka sedan
e advent kan bara avlutas på bästa tänkbara sätt med en grande final i form av en skaldjursplatå. Lägg krossad is på ett stort fat och bygg upp ett "skaldjursberg", garnera med såserna, dill och citron
Heta räkorFör 4 pers2 paprikor, gul och röd1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré2 dl matlagningsgrädde eller mjölk om du vill 1 dl vatten1 kg räkor med skalSkiva purjon och hacka paprikorna